Lad børn få stærkere muskler, så de kan tåle at sidde med Smartphone & Tablet!

Lad børn & voksne få stærkere muskler!


Tag familien med til fitness hos Family-Gym.

Gør noget godt for kroppen.

Vi har instruktører til rådighed, som kan hjælpe hele familien med at få lidt sjov motion. Spil f.eks.
Playstation eller Pc imens du dyrker motion. På denne måde får hele familien en sundere og stærkere krop!

Faktisk giver det rigtig god mening også at lade sine børn dyrke fitness! Vi har udstyr til børn fra 6 år.

For tiden er der meget omtale i pressen om, at børn får flere og flere skader i ryg og nakke! Pga. at de bruger
for meget tid på smartphones, tablet og Pc.


Så hank op i familien og gør noget sundt og fornuftigt sammen: Dyrk familie fitness!


Familierne skal motionere sammen

Som René Budahl Hansen, (Red. Ejer). siger: Family-Gym’s overordnede mål er at hjælpe en masse familier til at kommer i bedre form, samtidig! Hvis en familie skal lykkedes med dette, er det vigtigt, at dette gøres sammen.

Vores mange årige erfaring viser, at fitness er modellen.

For 5 år siden syntes vi ikke, at andre fitnesscentre var gearet til dette, og deres priser gav ikke familierne en økonomisk mulighed for at deltage.

Derfor måtte vi simpelthen åbne et fitnesscenter, der var målrettet til og tilbød dette, og det blev så til Family-gym.

Vi har ikke fortrudt ét sekundt, siger René Budahl Hansen


Succesen var i hus

At måle på de mange fremmødte som stod i kø, var det ikke svært at se, at der var tale om en KÆMPE succes.

Alle de besøgende familier blev vist rundt og de fik bl.a. en demonstration af de forskellige interaktive træningsmaskiner bl.a. GameBike og andre konditionsmaskiner, som har tilkoblet computerspil. Også de mange styrkemaskiner blev fremvist.

Skal man fange børn og barnelige sjæle (som bl.a. undertegnet), bør leg og gaming gerne være en del af træningen, ligeledes skal det være sjovt at dyrke motion, fastslår René Budahl Hansen.

Flere af familierne nævnte, at udstyret var fedt og omgivelserne perfekte til deres familie. Joh, se der var tale om en rigtigt glædelig begivenhed, som blev fejret på bedste vis.


Historien bag Family-Gym

Family-Gym slog dørenen op til fitnessscenteret i august 2012.

Ejerne af centeret René og Guinevere Hansen, har begge trænet på eliteplan, de har endda et par danske mesterskaber i Body-Building i bagagen!

De er også uddannet personlige trænere og har over 50 års samlet erfaring i fitnessbranchen. Men det vigtigste af alt: De er specialister i at træne og coache børnefamilier.

Siden 1998 har de ejet og drevet flere motionscentre bl.a. har de også stået bag en frivillig forening, som trænede børn med lavt selvværd og overvægt. De har lavet flere prisnorminerede projekter i Køge Kommune siden 2005. Ialt har de indsamlet ca. 1.5 mio. kr. i de forskellige projekter, de har stået bag, som der kunne gøre en forskel for børnefamilierne. Et af projekterne var endda i samarbejde med Trygfonden.

Åbningstiderne må ikke være en begrænsning. Som familie skal man kunne komme til træning lige præcis, når man ønsker det, 365 dage om året, og så i hele døgnet. Derfor er Family-Gym et nøgle center, men vi er dog bemandet én gang om ugen, pointerer René Budahl Hansen.