Som vi ser det, er hele familien nød til at være involveret i forløbet, da støtten/sammenholdet i familien er det bærende element, for at få et succesfuldt forløb. Mange dårlige vaner, som fx hygge med søde sager, ligger som en vane for hele familie og alle medlemmer i familien skal være med til, at trække i den rigtige retning, for at det skal lykkedes. Derfor ser vi på familiens vaner og udfordringer og I mange tilfælde handler det om omprioritering og justering af vaner, i familiens hverdag, for at komme i mål med en sund livsstil, for hele familien. 

Jo flere gange om ugen man træner, jo bedre og hurtigere kommer man i form. Vores erfaring siger os at 2-4 gange pr. uge á 1 time er det optimale, med middel til høj intensitet! 1 gang træning pr. uge er bedre end slet ingenting men så tager det også noget længere, at opnå sit mål. 

 

Vi har tidligere oplevet, under et forløb, at 3 familier på 7 uger tabte samlet ca. 45 kg. rent fedt! Inden forløbet havde familierne næsten ikke tabt sig, trods forsøg på dette. Forskellen var at alle i familien deltog aktivt, både med kost omlægning, træning og fælles opbakning.
Derhjemme kan I lave en konkurrence ud af det. Lav en søjle til hver person af f.eks. mælkekartoner hver gang man har tabt ét kg. fedt! Dette gør det målbart, sjovt og motiverende.
 

Se ikke forløbet som en kur, se det som en fornuftig livsstilsændring, som forhåbentligt varer hele livet. Sigt imod at deltage i forløbet min. 3-6 mdr. Det tager både halve og hele år at ændre vaner, og livsstil men her vil i stå sammen om det i familien!